kennelmejrams.blogg.se

Utställningsnyheter

Publicerad 2014-07-23 23:12:56 i Allmänt,

Ja i helgen har det varit uttällning igen, Köping på lördagen och Askersund på sön. Hade sällskap av Kattis och fina Hanno, jag hade bara Tyra med. På lördagen var det en finsk domare, mkt sträng sådan. Hanno vann champion klassen och blev senare bästa hane 2:a. Tyra föll inte domaren i smaken och kom 3:a i unghundsklassen.
 
NORD UCH JWW-13 NO V-13 Mejrams Heaven's On Fire
 
Söndagen tog vi nya tag. Då var det en svensk domare. En solig och väldigt varm dag. Havanaiserna gick sist i ringen så det blev lång väntarn. Även idag vann Hanno champion klassen och glädjen var stor när han även blev bästa hane. Så var de Tyras tur och idag gick det bättre. Hon vann unghundsklassen med ck. Så var det dags för bästa tik, domaren gallrade och sparade 2 champion, 2 veteraner och så Tyra, spännande var det det stod mellan Tyra och ena champion tiken som inte var svensk champion om certet. Så lycklig när Tyra placerade sig som 4:a och fick sitt 3:e svenska cert. Hanno blev senare BIR!
 
Nu börjar det bli dags för våra små valpar att flytta lite tomt blir det när dom försvinner, men vi är så nöjda med våra blivande valpköpare.
 
Jag & min fina lilla tjej Tyra
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela