kennelmejrams.blogg.se

Dubbelutställning Borås

Publicerad 2014-06-30 18:45:53 i Allmänt,

Ja i helgen har vi varit på utställning i Borås. På lördagen var det SDHK och SKK på söndagen. På lördagen hade jag anmält både Matti och Tyra. Matti blev 3:a i champion klassen men ingen placering. Tyra vann unghundsklassen med ck men fick ingen placering i Bästa tik. Hanno (Mejrams Heaven's On Fire) blev 2:a i championklassen och sen Bästa hane 3:a. En dag i spöregn och inte va hundarna särskilt snygga såg ut helt dränkta ut.
 
På söndagen hade jag bara anmält Tyra. Hanno var först ut och vann championklassen och blev sen bästa hane. Dags för unghunds tikarna och regnet började ösa ner. 5 st och Tyra fick excellent och placerade sig som 3:a i klassen, hon va visst inget vidare snygg enligt domaren. Men hon är ju världens vackraste tycker jag :) så vi hoppas på bättre resultat nästa utställning. Snygga Hanno blev sedan BIR och självklart är vi överlyckliga och stolta över honom.
 
Hade en mycket trevlig helg tillsammans med Gunnel och hennes hundar. Trots regn och tråkigt väder hade vi ialla fall en trevlig helg.
 
NORD UCH JWW-13 NO V-13 Mejrams Heaven's On Fire BIR

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela