kennelmejrams.blogg.se

Ny champion på Mejrams....

Publicerad 2014-06-02 17:34:00 i Allmänt,

I helgen har det varit utställning i Norrköping, SDHK på lördagen och SKK på söndagen. Lördag var det en domare från Holland Tinkeke Heijden-Pillement. Matti, Tyra och Hanno var anmälda. Nervöst vid start då Hanno stod för sitt championat och självklart hoppades vi på att han skulle få sitt sista cert. Hanno var först ut, vann öppenklassen med Ck och sen Matti även han vann champion klassen med ck dom enda hanarna med ck så en bästa hane final med far och son där Hanno vann och Matti kom 2:a. Sen var det Tyras tur i unghundsklass, även hon vann klassen med ck och placerade sig senare som bästa tik 3:a med r-cert. Hanno blev tillslut BIM och fick som vi önskade sitt sista cert och kan nu titulera sig Nordisk champion.
 
 JWW-13 NO V-13 HJ UCH NORDUCH Mejrams Heaven's On Fire (Hanno)
 
Dag två var det strålande solsken och väldigt varmt. Bara Tyra och Hanno som var anmälda. Jag fick visa Hanno för första gången i champion klass då hans ägare ställde hundar i en annan ring. Även idag hade vi en domare från Holland Roney Doejins.
Hanno först ut, placerade sig som bästa hane med en fantastisk kritik. Även Tyra fick ck och dags för bästa tik. Där gick hon och vann och fick cert. Så stolt och glad, äntligen var dagen här då det var två Mejrams hundar som tävlade om BIR & BIM. Hanno slog lillsyrran och kammade hem Biret.Så en mycket lyckad helg för oss. Sällskap i helgen hade vi av Katarina Mossberg och Lena Öhlund. Tack för en supertrevlig helg och även grattis till Lenas Pysen som slog till och plockade hem sitt första svenska cert på sön.
 
Tyra BIM och Hanno BIR

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela